Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Nightwish с презаснето видео, и презаписана песен
Mort
коментар Aug 25 2005, 04:36 PM
Коментар #1

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Nightwish са взели противоречивото решение де презаснемат видеото и презапишат песента Sleeping Sun към предстоящия Best - HIGHEST HOPES. Ето галерия с няколко снимки от клипа. Режисьор е известният Joern Heitmann, под чието ръководство са заснети следните клипове Rammstein: Keine Lust, Rammstein: Amerika, The Rasmus: No Fear. Това, което се вижда на снимките, показва че видеото ще е на средновековна тематика, по-точно рицарска...

--------------------
Място за реклама:

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Mort
коментар Sep 6 2005, 09:28 PM
Коментар #2

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Ами гледах го клипчето (от тук: тук трябваше да има линк, но установих, че нещо не бачка, защото мога да го отворя само чрез пощата си, ако някой държи да го гледа да каже ще се опитам по някъв начин да му го изпратя) благодаря на мацката от Дания, която ми го изпрати специално(не че ще го прочете де, ама е готина и това си е rolleyes.gif ). Какво да кажа, като клип е страхотен, особено като се има в предвид, че е клип на метъл група, направо удря в земята всички останали (особено Rhapsody доста могат да завиждат). Иначе песента не е много променена, основно промяна има във вокалните линии. Старата версия може би повече ми допадаше, но може би и защото съм свикнал с нея.

--------------------
Място за реклама:

Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 08:48 AM