![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Преди време разговаряхме с приятели по тази тема. По наши скромни наблюдения повечето ни познати, програмисти, системни администратори и разни други 'техници' слушат метъл и цялото му обкръжение. Дали програмирането обвързва с музиката? А може би тя се явява като вид емоционално уравновесяване? Какво мислите вие?
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 7 2005, 02:20 PM) За съжаление това е доста далеч от истината. Живеех със същите заблуди, като бях на 17-18 години, но реалността е друга. Хората масово са малоумни - бих казал дори в определено процентно отношение, от което метълите не правят изключение. Простотията им е не по-малко присъща, отколкото на която и да е друга социална група, обособена по произволен признак. Е аз го казвам съдейки по хората, които аз познавам. Не мога да говоря за целия български народ. А това че хората масово затъпяват в България е факт, факт който ще ме накара да си търся съдбата в чужбина... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:34 PM |