![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали знаете, че е по-1337 да има отделна тема за коментари, а?
![]() Първо аз ще си кажа хейтърското да не ми тежи, че иначе е лошо: пого на нео-метъл - АХАХАХХАХАХАХАХАХА!!!!!!111 Така, сега за концерта: деба и великото бе! Смазаха! Може да има някакви оплаквани за сета, ама както и да е все яки работи свириха. Двете нови парчета също ми харесаха, доколкото можах да ги чуя и разбера... Което ме навежда за мисълта за звука. Пак недоволни всички беееее!!!!!! NEWSFUCKINGFLASH: на концерт в зала за 5000 души НИКОЯ група не може да звучи като на диск в уредбата ви. Факт. Само Джонатан въобще не се разбираше какво казва, което беше тъпо. Де да знам. Концертът беше велик и всички, които не дойдоха изпуснаха много. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Много як концерт. винаги ще се оплакват хората незнам. според мене си беше як звука, всяка песен си я познавах и китарата се 4уваше ебати. страшно се кефих. пого правих не мисля 4е е смешно да се прави на това щото ебати енергията ми дава тая музика, подгряващите добре свириха, евала. абе.....ЕБАТИ ЯКИЯ КОНЦЕРТ!! единственото което ми направи лошо впе4атление беше 4е Fieldy i Munky на моменти направо си се облягаха до колоните и само се поглеждаха на видео стените. не искам да кажа нещо лошо, ама публиката се размазваше, ебати яката атмосфера, и те малко тряя да покажат 4е се кефят и надъхват от публиката, ама може би така е по-неометалско деа знам. абе се тая това само го отбелязвам, не се оплаквам от нищо от концерта. просто още не мога да повярвам, ебати кефа ми беше да 4уя тея песни на живо и да ги гледам тез мом4ета....*cums*
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:14 AM |