![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да пренесем епохалния спор и във форума...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Свършиха пуканките, посмях се, да кажа и аз сега две-три думи...
Warrior, ти си си абсолютно прав за себе си и за твоето виждане, тука всички говорим за нашите си виждания, относно институцията Металика. Но думите - според мен, за мен, според моите музикални предпочитания, вкусове, и т.н. са абсолютно задъжителни да се споменат. Mort, не се обаждай тук. ![]() abductor, от твоята гледна точка можеш да мислиш каквото си искаш. Айде другия път като пишеш за Металика, си пусни някой от любимите ти трашърски техни албуми, и да видим ще ти се изака ли от устата думата - педали. Те могат да експериментират с музиката както пожелаят, защото са прекалено големи, щом всеки има мнение за тях. Мога да взема един Ride The Lightning, Master Of Puppets или And Justice For All, и пращам по дяволите целите дискографии на всичките траш банди. А който не харесва алтернативната Металика - да си спести коментара. За мен един Load, е един от най-добрите рокаджийски албуми в музиката, изобщо. Металика е Металика, защото няма застой. За тези които смятат, че след 'Черният албум,' Металика е в деградация, какво да им кажа... това е според тях. Не е нужно да обяснявам, колко нови фенове са си спечелили с Load и Reload. А траш феновете им, които не са ги приели в рокаждийския вариант - да си слушат старите им неща. Те са достатъчно богати, и никога не могат да писнат. За това какви са точно в момента Металика... каквито трябва да са - експериментатори. Не казвам, че St. Anger е нещо голямо, то е просто различно и здраво, нищо повече. Аз съм убеден, че преди да се оттеглят от сцената, музикалната институция Металика ще направи един албум в стил 80-те. Защото те могат да свирят всичко, ако не сте го забелязали, уважаеми кратуни. Една група се превръща в институция, когато е като Metallica. Веднага мога да дам едно тотално смешно 'развитие' на група - Manowar. На въпроса - Металика не могат да се определят в един стил, гласувам с 'не.' |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:16 AM |