![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да пренесем епохалния спор и във форума...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Slash, не всичко опира до броя на спечелените фенове. Ако беше така, ако количеството (респективно - печалбата) беше определящо за стойността на една банда, въобще за какво изкуство си говорим... Колкото до "Load" и "Reload", това са два абсолютно ненужни за сцената (за групата не мога да твърдя) албуми. Такива, че и по-добри, се правеха още през 70-те години.
Цитат За това какви са точно в момента Металика... каквито трябва да са - експериментатори. Напротив. В момента Metallica не са нищо повече от едни последователи и роби на модерното, на масовия вкус, на тенденциите в музиката. "St. Anger" е един безинтересен албум, съобразен с актуалното за времето, по което беше създаден. И не ми казвайте, че не откривате в него заемки от модерното кросоувър звучене. Цитат Аз съм убеден, че преди да се оттеглят от сцената, музикалната институция Металика ще направи един албум в стил 80-те. Надали. Те недвусмислено показаха, че са се отрекли от олдскуул елементите в музиката си. Мен ако питате, следващият напън на Hetfield, Ulrich и компания ще е в насока NWOAHM. ![]() Цитат Защото те могат да свирят всичко, ако не сте го забелязали, уважаеми кратуни. Де не се изсилвай. ![]() И моля те, не намесвай Manowar. Може да са всякакви, но поне не се нагъзиха пред музикалната индустрия... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:06 AM |