![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да пренесем епохалния спор и във форума...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Изкуството има много гледни точки, Ицо. За мен, печалбата на нови и нови фенове, с различна музика, си е нещо което могат основно и само Металика. Защото до някаква степен това ново и ново звучене е обогатяване на музиката.
Трашърската Металика беше една унижтожителна машина. Но, явно са си решили, че искат да експериментират, макар първородният им образ да беше мега печеливш. В крайна сметка си мисля, че тези промени са били наложителни. Защото колко групи има, които се придържат към стила си - безброй. Това прави Металика уникални... За St. Anger, казах каквото мисля - ново (в дискографията им), и здраво, което не значи, че ми харесва. Решили са да експериментират с нещо актуално - тяхна си работа. Аз не мога да си позволя, да нарека Металика педали, защото най-малкото уважавам себе си, и музиката като цяло. И не мисля че насоката им ще е NWOAHM. Ще поживеем и ще видим, но който е предричал какво ще свирят Металика в бъдеще, е бил далеч от истината. Изненади в Металика винаги е имало и ще има, докато са на сцена. ![]() Цитат Защо не направиха един албум в духа на "Train Of Thought" на Театралите? Би бил много по-логичен наследник на стария им трашърски стил от всичко, което избълваха след 91-ва. Има време... А за Manowar - няма, мир. Котката ми е фен btw. Като чуе Eric Adams и ляга по гръб. ![]() П.П. Забравих... със сигурност не харесваш рокаджийската Металика, но за Load не си прав. Гласа на Hetfield страшно пасва в този стил на Металика. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:00 AM |