![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали знаете, че е по-1337 да има отделна тема за коментари, а?
![]() Първо аз ще си кажа хейтърското да не ми тежи, че иначе е лошо: пого на нео-метъл - АХАХАХХАХАХАХАХАХА!!!!!!111 Така, сега за концерта: деба и великото бе! Смазаха! Може да има някакви оплаквани за сета, ама както и да е все яки работи свириха. Двете нови парчета също ми харесаха, доколкото можах да ги чуя и разбера... Което ме навежда за мисълта за звука. Пак недоволни всички беееее!!!!!! NEWSFUCKINGFLASH: на концерт в зала за 5000 души НИКОЯ група не може да звучи като на диск в уредбата ви. Факт. Само Джонатан въобще не се разбираше какво казва, което беше тъпо. Де да знам. Концертът беше велик и всички, които не дойдоха изпуснаха много. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Доволна съм от концерта. Не съм очаквала нищо повече.
Така или иначе KoRn не са ми особено любима група. Жалко само, че не виждах какво става на сцената, дори шибаните екрани не видях ... Е, поне обиколих наведнъж цялата зала и станах свидетел на какво ли не. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:18 AM |