![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Забелязах, че много ми се радвате на темите и реших да пусна още една. Какво трябва да стане, за да кажете: "Аз съм успял!"? Да имаш кола 50 пъти по-скъпа от годишният доход на средностатистическо българско семейство или да имаш богата духовна култура? А може би и двете? Ако не ви харесват въпросите, нещо ви дразни в тях, моля не ги критикувайте, а формулирайте ваши и съответно отговорете на тях. Интересно ми е с каква мисъл живее всеки от вас. С каква мисъл става и с каква ляга. Надявам се някой да прояви жалание да пише в тази тема.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
В този момент ми се струва че ще е успех да се освободя от апатията погълнала ми от прекалено много време. Също да намеря нещо към което да се стремя за да ми се стори че съм осмислил живота си.
А тези неща колко непостижими изглеждат в този момент.хаха |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:08 PM |