![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали знаете, че е по-1337 да има отделна тема за коментари, а?
![]() Първо аз ще си кажа хейтърското да не ми тежи, че иначе е лошо: пого на нео-метъл - АХАХАХХАХАХАХАХАХА!!!!!!111 Така, сега за концерта: деба и великото бе! Смазаха! Може да има някакви оплаквани за сета, ама както и да е все яки работи свириха. Двете нови парчета също ми харесаха, доколкото можах да ги чуя и разбера... Което ме навежда за мисълта за звука. Пак недоволни всички беееее!!!!!! NEWSFUCKINGFLASH: на концерт в зала за 5000 души НИКОЯ група не може да звучи като на диск в уредбата ви. Факт. Само Джонатан въобще не се разбираше какво казва, което беше тъпо. Де да знам. Концертът беше велик и всички, които не дойдоха изпуснаха много. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 9 2005, 08:48 PM) и те не останаха съвсем безучастни в опорочаването на въпросния стил... ![]() Брей? И с какво точно го опорочиха? То за теб всичко правено извън Европа май е опорочено... ![]() Иначе: предвид обстоятелствата звука беше на ниво (нямаше как да сложат техника, която да надвиква 7000 публика и да не й причини трайни повреди на ушите. Освен това на такъв концерт в зала се ходи с тапи за уши! БЕЗ МАЙТАП! Знам го от професионалист), групата свиреше отлично и най-важното за мен - не се лигавиха да правят импровизации, а свириха песните както са си оригинално, въпреки че са им омръзнали до немай къде след 11 години свирня. Освен това сценичното им държание беше на ниво, който каквото и да приказва. Освен това Munky хвърли поне 30 перца на публиката и даде едно от тях направо в ръката на едно малко детенце на първият ред... За организацията ... типично по български нищо не беше наред. Пускаха през един вход като хората чуваха, че вътре се свири нещо... Аз направо се уплаших да не изпусна концерта, честно ви казвам. Освен това охраната беше такава, че с жена ми можехме да вкараме ядрена подводница в залата. Подгряващата група не я видях изобщо. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:17 AM |