![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Какво е мнението ви за религията? За мен това е просто инструмент за контрол над разсъдъците на хората с по-слаби характери. Убеден съм, че Христос е живял някога, но не и че е имал нещо общо с какъвто и да е бог. Бил е просто един наивник, разочарован от социалната обстановка и въобразил си, че е способен да промени хората. Да не говорим какви беди е навлякъл на цялото човечество с иначе безобидното си учение... Но не само християнството, но и всяка религия ограничава мисленето на хората и нерядко създава конфликти между тях.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Ако вярвах в Господ щях да ходя поне веднъж седмично на църква. Не съм стъпвал там от има няма 3 години. И отидох тогава заради едно класно
![]() Обаче вярвам в съдбата. Квото ти е писано - такова ще ти се случи. Отношението ми към религиите въобще е малко смесено. Уважавам християнството, замислено е с добра цел, но както вече се каза човека го е опорочил, както и всичко друго. Исляма не мога да го възприема. Ако не знаете, в Корана се насърчава избиването на неверните. Още от там има Джихад, което вече и децата знаят какво е. Исляма ибава майката на хората, казано по моему. Единствено Турция стои добре. Виждате кадри от Ирак и нататък. Това не се дължи само на диктаторите. Религията им е такава. Не мога да не призная обаче, че поклонниците на исляма са изключително верни на религията си. Нашта религия едва крета. Аз не познавам хора от моето обкръжение, които да ходят на църква, макар дори и веднъж месечно. Само си представете как ще звучи: "Пич как е, как е с жената?" "А, от църква се връщаме..." Почти невероятно. Да не говорим че съм нарушил не една заповед ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:55 PM |