![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Гледам, че сега е модерно
![]() А да гласувам за Peace Sells и тръгнаха барабаните на Polaris-a. R.I.P. ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 27 2005, 07:26 PM) Значи щом има мнение, което не се харесва на някой, е тъпо, така ли? И да беше казал, че е Megaбанално, нямаше да е далеч от истината... Мнението му е тъпо е, по същия начин, по който щеше да е тъпо да напиша в темата за албум на Macine Head: "Всичко, което съм слушал на Machine Head е machineтъпо, и въпреки, че съм слушал 20тина процента от творчеството на групата и мнението ми няма нищо общо с темата, държа да знаете колко комерсиални мисля, че са те". Въпреки, че (поне за мен) съществуват определен брой дразнители, които ме карат да се чувствам длъжен да ги споменавам негативно при всеки удобен случай. Цитат Аз не харесвам общо взето Megadeth. Но това не ми пречи да ги уважавам. Уважението и харесването са две различни понятия, понятия неизвестни на някой 'тру' метъл фенове, когато се говори за институции, като Металика, примерно. Искаш да кажеш, че трябва да уважавам всяка институция, която не харесвам, но според нечии критерии заслужава уважение, дори убежденията и, примерно, да са напълно противоположни на моите? Аз да не съм курва? -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:01 PM |