![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Гледам, че сега е модерно
![]() А да гласувам за Peace Sells и тръгнаха барабаните на Polaris-a. R.I.P. ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Sep 27 2005, 10:08 PM) Цитат Аз не харесвам общо взето Megadeth. Но това не ми пречи да ги уважавам. Уважението и харесването са две различни понятия, понятия неизвестни на някой 'тру' метъл фенове, когато се говори за институции, като Металика, примерно. Искаш да кажеш, че трябва да уважавам всяка институция, която не харесвам, но според нечии критерии заслужава уважение, дори убежденията и, примерно, да са напълно противоположни на моите? Аз да не съм курва? Дадена институция, която не харесваш, но е Мегаголяма, трябва да се уважава с мълчание, ако ме разбираш. Няма нищо курвенско в това да уважаваш големите, и няма нищо геройско в това - да храчиш по големите. Съжалявам за офтопика. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:45 PM |