![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
За мен Македония е едно късче земя, което е определяло повечето лоши моменти в новата балканска история.Като цяло три страни имат еднакво основателни претенции към Македония - Сърбия, Гърция, България.И точно поради тази причина са били повечето конфликти между тези страни.В България дори и сега се сипе огромна пропаганда по адрес на Македония, която изобщо не ми се нрави.Откъде-накъде се измисли това правило античните империи да имат някакви претенции над бившите си територии?Българското население в тези части е вече нищожно, останалата част е смляна и далеч не се определят като българи.Можем ли да караме хора, които не се самоопределят като българи да приемат нашата националност?В международните закони се гласи, че всяка националност има правото на държава и език.Писна ми от гологлави идиоти, които всеки ден да сипят глупости и насаждат омраза, промивайки мозъците на българите.Най-добрият знак, че цялата тази простотия трябва да свърши е фактът, че България първа призна македонската държава.Толкова, има македонска нация, език и държава.Време е вече нашата област да стане уравновесена, а не дивият изток на Европа.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
powqrwai mi w ky6ti ima stoticiiiiiiiii knigi za istoriq, baba mi se zanimawa s towa ot mnogo godini i powe4eto i priqteli rabotqt w sferata prosledqwaneto bylgarskite koreni
a towa za slawqniete e stra6na typotiq- първо ние не сме славяни, 4е после сме се измесили малко с тях е факт, но ни имаме съвсем друг произход който е с толкова древна история , 4е 4ак зву4и фантасти4но. познавам много професори които работят в тази сфера и мога да ти гарантирам, 4е това, което пи6е в българските у4ебници по история е 60 % врели некипели, факти които са тотално недостоверни. а за това , 4е македонците не искат да ни признаят има при4ина, не знам дали сте 4ували какви злодейства са вър6ели имено българите по време на втората световна. хората на балканите са с по-собен манталитет и темперамент от останалите. вярно е , 4е трябва да се направи компромис и да се обединят балканите абсолютно съм за това, но трябва да го направим с ясното съзнание какво е било- и 4е ние сме дали езика и културата на македония- ок те продължават напред като не6то отделно, 4удесно нека ги подкрепим в името на бъдещето на европа, но истината е една и я знаем- ТЕ ГОВОРЯТ КРАСИВИЯ НИ ЕЗИК ПО ЕДИН ГРОЗЕН СЕЛСКИ НА4ИН!!!!!!!!!!!!!! това е все едно да каже6 , 4е разбира6 ли американците си били измислили свой език- е да с времето той сега е разли4ен за6тото всеки език нон стоп се абгрейтва и това е неизбежно и македонския върви на там. но гърците не отри4ат , 4е сегашния им език произлиза от древногръцкия нали??????????/ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 06:36 AM |