![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
За мен Македония е едно късче земя, което е определяло повечето лоши моменти в новата балканска история.Като цяло три страни имат еднакво основателни претенции към Македония - Сърбия, Гърция, България.И точно поради тази причина са били повечето конфликти между тези страни.В България дори и сега се сипе огромна пропаганда по адрес на Македония, която изобщо не ми се нрави.Откъде-накъде се измисли това правило античните империи да имат някакви претенции над бившите си територии?Българското население в тези части е вече нищожно, останалата част е смляна и далеч не се определят като българи.Можем ли да караме хора, които не се самоопределят като българи да приемат нашата националност?В международните закони се гласи, че всяка националност има правото на държава и език.Писна ми от гологлави идиоти, които всеки ден да сипят глупости и насаждат омраза, промивайки мозъците на българите.Най-добрият знак, че цялата тази простотия трябва да свърши е фактът, че България първа призна македонската държава.Толкова, има македонска нация, език и държава.Време е вече нашата област да стане уравновесена, а не дивият изток на Европа.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
За славяните някъде се обсъждаше, просто така е прието, затова го давам за пример
![]() За езика, далеч не е точно български, а е създаден с елементи от сръбския и българския. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:32 AM |