![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да пренесем епохалния спор и във форума...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 30 2005, 01:57 PM) Пак познатите лица говорят за Металика... ![]() Най-се кефим, като някой говори за нещо, за което си няма представа. За да даваш мнение за Металика, не е достатъчно само да изслушаш дискографията. Вие толкова ли не осъзнавате, че умишлено е направен St. Anger... Друго... и най-слабите лирики на Металика, са по-смислени от дракони и елфи. Дъвчим едно и също, но просто трябва да разберете, че когато не разбирате от нещо - не се обаждайте. Аз не коментирам Rhapsody, примерно... П.П. Като говорим за импотентност и други подобни, верно ли е, че пауър вокалите ги скопяват за да имат такива гласове? ![]() Приятелю, когато аз съм слушал Металика (от четвърти клас демек), твойто любимо парче още е било "Аз съм Сънчо". Аз съм израстнал с тях и ми бяха любимата група навремето и може би заради това ми беше трудно да осъзная, че са станали педали, но за съжаление това е истината. Ще повторя - педали, виждаш ли, на два пъти успя да ми се изака от устата без никакъв проблем, нищо, че в момента слушам "...and Justice for All", а може би точно заради това, че дори мога и да потретя - Металика са ебати ПЕДЕРАСИТЕ, а бяха голяма банда... Когато излезе St. Anger (aka Liquid Shit) аз не бях предубеден, дори имах положителна нагласа към него, обаче след три слушания (вторите две - насила), установих, че със сигурност не става за слушане. Съмнявам се, че някога повече ще могат да направят нещо смислено, защото изглежда нагазиш ли един път в Шитстрийма, повече излизане няма. Но аз не се учудвам, че на тебе ти харесва, очевидно слушаш дори Guns And Roses (говори ми после за педалски вокали), по скоро се учудвам, че Стефан го харесва, ама нейсе, разни хора - разни идеали. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:25 AM |