![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да пренесем епохалния спор и във форума...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 30 2005, 07:31 PM) Аха, преминахме на изключително интелектуалното "аз слушам по-разнообразна музика от тебе"... Не го показваш с мненията си. И колкото и да ти е странно, на 7 годинки започнах да слушам Металика. С една касетка Kill 'Em All. За култовите групи - всеки знае кои са Metallica и Guns... това, че abductor не изпитва уважение, няма кой знае какво значение за световната музика. Нямам желание да си мерим пишките, че току виж на по-младия излезе по-голяма... ![]() Моля за извинение, за миг бях забравил, че освен че слушаш Гънс'енд'Роузис ти слушаш и ПРОГРЕСИВ метъл, благодарение на което музиката е като отворена книга за тебе и че твойта богата музикална култура ти позволява да усещаш и най-тънки нюанси в мелодията и хармонията, недостижими за дебелокожи и нискоинтелигентни плебеи като мен. Бях забравил и че твоето мнение е единственото вярно и че всички останали са плод на скодоумие и необразованост, за което също моля за извинение. Обещавам още утре да си купя поне пет оригинални диска на St. Anger (aka Liquid Shit), и да ги слушам един след друг докато най-накрая не ми хареса, а ако в крайна сметка не ми хареса въобще, обещавам в 3 дневен срок да се самоубия. Освен това ще си направя и три татуировки на Металика - две на гъза и една на челото (огледална, та да я гледам всяка сутрин в огледалото и да се сещам коя е най-великата банда), както и да изпращам всеки месец половината си заплата в банковата им сметка. Обещавам и всяка втора сряда от месеца, от 2 до 5 следобед, да слушам Load и Reload и да се самобичувам. Направо не мога да понасям ограниченото си и никому ненужно съществование след спор с колос на мисълата като теб! ![]() С това смятам да се оттегля от спора, надявам се да си доволен, Мистър Чеп. Айде, лека нощ. ![]() PS. Естествено, не се съмнявам, че последната дума ще бъде твоя, така че давай. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:16 AM |