![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
За мен Македония е едно късче земя, което е определяло повечето лоши моменти в новата балканска история.Като цяло три страни имат еднакво основателни претенции към Македония - Сърбия, Гърция, България.И точно поради тази причина са били повечето конфликти между тези страни.В България дори и сега се сипе огромна пропаганда по адрес на Македония, която изобщо не ми се нрави.Откъде-накъде се измисли това правило античните империи да имат някакви претенции над бившите си територии?Българското население в тези части е вече нищожно, останалата част е смляна и далеч не се определят като българи.Можем ли да караме хора, които не се самоопределят като българи да приемат нашата националност?В международните закони се гласи, че всяка националност има правото на държава и език.Писна ми от гологлави идиоти, които всеки ден да сипят глупости и насаждат омраза, промивайки мозъците на българите.Най-добрият знак, че цялата тази простотия трябва да свърши е фактът, че България първа призна македонската държава.Толкова, има македонска нация, език и държава.Време е вече нашата област да стане уравновесена, а не дивият изток на Европа.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
Цитат(t0xIc @ Aug 11 2003, 09:56 AM) 4estno kazano vuob6te ne mi dreme za makedoniq.. tva e minalo ni6to ne moje da se napravi te samite "makedonci" im sa promiti ve4e mozucite i si mislqt naistina 4e sa druga naciq mainata im .... съгласна съм с теб ![]() SepulTeraHead -това, което казва6 не е вярно- предполагам , 4е си го про4ел в някой у4ебник по история. няколко века преди идването на аспарух тук е имало българи, а когато е дошъл тък също така са били и така наре4ените сребърни бългасри. това за славяните не е така, били са много по малко. про4ети малко нови исторически сведения, а не неща писани от комунистически последователи или още по лошо писани именно по онова време. не ме разбирай погрешно не се заяждам, но просто познавам хора, които се занимават само с това и съм сигурна в думите им. междудругото после са дошли страшно много и от волшка българия. ако не ме лъже паметта до 28 година сме имали афтономна република...... но гадните руснаци са направили всичко възможно да ги претопят. има едни арабски сборници наречени джахвар тарихи- в тях пише страшно много за произхода на българите, за мъченията които са били налагани от руснаците над българите във волшка българия. човекът превел тази книга е бил затворен в лудница много години от тях. има документации там които говорят за това как български благородници са основали киев . има една книга наречена 500-те фамилии от български произход- тя е историческо изследване и проследяване на произхода на тези фамилии, там се оказва, че 90% от руските благороднически фамилии са от българско потекло. така също тяхната гордост ана ахматова, лермонтов, марина цветаева- те също са волшки българи- те и днес си говорят български , но на нас не ни пука за тях. имам познати, които доидоха от там и сеаг живеят тук. но нищо не можем да направим освен да продължим напред. концепцията ми до тук след цялото това излияние беше , 4е историята е била многократно променяна поради това, 4е не е била удобна на никои управляващи и заради това с всеки изминал ден се откриват нови и нови факти. не говоря само за нас ами като цяло за 4овешката цивилизация |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 05:04 AM |