![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гост KoRn-SUFFER-H (гост) |
![]() ![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
:punk:
[UHA]FLIPER: не правете така!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
uff, toq post ne e za tuka, ama..
Аз по принцип не слушам нео метъл, даже го ненавиждам... Обаче слушам групи като Fyeld, Acidust, които обаче от самите тях са си наречени durty groove, макар и някои да ги оприличават като Neo Metal. Та мисълта ми е, че дори и да са НЕО, аз им се кефя и то по простата причина, че са българи и че са по-кадърни от други събратя от чужбина.. Родните ни групи да речем сами си правят сайтовете. Вземете www.fyeld.com (WebMaster: Bobz), www.dreamachine.hit.bg (WebMaster: Missues).. и т.н. А коя чужда група си прави уеб сайта? Беше се пуснал слух, че на линкин парк сайта го е правил ония смешния китаец (мисля)... може и така да е, но това е 1 група, пък и съм сигурен, че вече не се занимава с това... Има и много други примери, затова, че бг бндите са по-кадърни... Всички работи си ги правят сами. Никой не им помага... Напротив!!! Бе много се обърках с това писание, чисто и просто исках да кажа, че дори и в нео метъла (durty groove-а) има изключения, макар и малко... И аз им се кефя... Ама честно да си кажа, май ме кефят когато пеят на живо, защото тогава нямат възможност да слагат разни мелодийки като в рапа... и да си правят гласа електронен... Най-яко е да излезнат - китари, бас, барабани, вокал - ЛИЦЕ В ЛИЦЕ с публиката и....... "Искам яко мелеееее!!!" Fyeld-Bobz™ P.S. Нищо против Insmouth! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:42 AM |