![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-October 05 Град: Варна/Шумен Потребител N: 967 ![]() |
здравейте, това ми е първия пост в тоя готин форум!
от известно време слушам предимно прогресив, за повечето хора е отвратителна музика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() пишете, кой са тези групи и проекти, за които си заслужава наистина да се слушат - някой се определят като прогресив, но нямат нищо общо с него, ако сте чували Dream Master, ако не сте - не ви трябва ![]() ![]() ![]() Виждам, че автоматичния ви надпис на новите членове е непросветен - можете да ме пишете "Блестящ" ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Аз не съм фен н прогресива като цяло, въпреки, че в музиката на юбимата ми група (Rhapsody) има доста прогресив елементи, но чуя ли прогресив (метъл) се сещам за три групи - това са Dream Theater, Shadow Gallery i Eternity X. Dream Theater не ми харесват особено - всъщност първите им три албума ми харесват, но останалите - не. За мен най-добрата прогресив банда е Shadow Gallery. Ако досега не си се докосвал до музиката на тази прекрасна група, какво чакаш още - намери си ги! На мен те са ми любимата прогресив рок/метъл група, но ако трябва да избера л\бимия си прог албум, то това определено е The Edge на Eternity X. Смятам, че всекi увжаващ се прог фен трябва да има този албум в колекцията си. За съжаление тази група не е много известна в България, в сравнение с гореспоменатите две банди, но това е тъжната реалност... но това не значи, че музиката, която правят е по-лоша. Всъщност аз ти препоръчвам само този албум, защото той е прогресив, докато първите им два албума са си пауър с прогресив елементи
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:12 AM |