![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-October 05 Град: Варна/Шумен Потребител N: 967 ![]() |
здравейте, това ми е първия пост в тоя готин форум!
от известно време слушам предимно прогресив, за повечето хора е отвратителна музика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() пишете, кой са тези групи и проекти, за които си заслужава наистина да се слушат - някой се определят като прогресив, но нямат нищо общо с него, ако сте чували Dream Master, ако не сте - не ви трябва ![]() ![]() ![]() Виждам, че автоматичния ви надпис на новите членове е непросветен - можете да ме пишете "Блестящ" ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Pyrwo:Mnogo izwinete za latinicata.
Wtoro: Az ne sym fen na taq muzika, no wypreki towa izchetoh s interes mneniqta. Iskam samo da kaja, che ne e wqrno,che "това е най-съвършенната музика правена някога, след много готини ще бъде обявена за класика". Mislq si, che wsqka muzika moje da byde obqwena za takawa, stiga da se struwa takawa na slushashtiqt q... Dali shte byde obqwena za klasika...? Ami za men Pull Me Under e klasika weche, no edwa li powecheto grupi shte dobiqt statut na klasici... prosto ne sa za wseki, ne sa i za men w towa chislo. : Az sym heavy metal : ![]() Ne che ne sym se opitwal da slusham nqkoi raboti de... Ta sorry za offtopica, ako taq tema se razwie moje da potyrsq nqkoi ot zaglawiqta i da se ogramotq. Keep posting! ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:15 AM |