![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Аз лично немам мнение , защото аз самия сам Skin
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Пряко включване от Чужбината, където всеки българин е малцинство, за Атака не са и чували, а скиновете слушат теxно и избиват комплекси.
Жалко, много жалко, че в България не се говори за престъпленията нa националсоциализма, така както се прави в Австрия и Германия например. Жалко. Защото един човек, който е запознат с произхода на тази идеология, с развитието и и с начина, по които влияе на психиката и методите, чрез които достига до хората, с последствията от нея, не може да бъде расист. Не може. Гадно е да вървиш по улиците, да говориш родния си език, а хората да те зяпат, сякаш си им изял третото. Гадно е, да минаваш покрай билбордовете, на които пише, че със съществуването си отнемахс на някого моралното и свестено право на нещо. Не може да си българин в Австрия и да си расист. Просто тук разбираш, какво представлява това. Расистите ме мразят, защото съм българин. Питам аз, това не е ли достатъчно основание да не мога да ги гледам. И как точно патриотизмът на някои нашенци се връзва със симпатиите им към разни парламентарно представени крайно десни политочеки формации, които имат същото мнение за българите, каквото и българите за циганите. Цитат ne sam skin ne sam rasist oba4e mrazq mangalite ot dunoto i powurhnosta na du6ata si Ти мразиш цигани. Расист си. Няма, какво друго да си. Шибан расист! Умри! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 05:13 AM |