![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук е оповестен концерт на британците PARADISE LOST, който би трябвало да се състои на 09. 10. тази година във все още неуточнена зала в София. На официалния сайт на бандата (цък) все още няма потвърдена дата, но на 8-ми ще са в Румъния, което е обнадеждаващо.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Аз до колкото разбрах, концерта е почнал към 10. Причината била в това, че групата дошли късно и нямали време за подготовки, в това, че техниката се забавила с пристигането и такива shits...
А има слухове, че подгряващите не свирели поради простата причина, че Paradise Lost не ги одобрили в последния момент x,X Което ще ме накефи, ако се окаже истина... на кой му хрумна подобни групи да подгряват, ебати... Звука бил много шит, ама то пък кога е имало голям концерт с хубав звук в крайна сметка? И все пак било хубаво ![]() ... Останете с Любомира Ризова и прогнозата за времето... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 07:15 PM |