![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-October 05 Град: Варна/Шумен Потребител N: 967 ![]() |
здравейте, това ми е първия пост в тоя готин форум!
от известно време слушам предимно прогресив, за повечето хора е отвратителна музика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() пишете, кой са тези групи и проекти, за които си заслужава наистина да се слушат - някой се определят като прогресив, но нямат нищо общо с него, ако сте чували Dream Master, ако не сте - не ви трябва ![]() ![]() ![]() Виждам, че автоматичния ви надпис на новите членове е непросветен - можете да ме пишете "Блестящ" ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Я и аз да се изкажа
![]() За мен номер 1 са QUEENSRYCHE. Винаги ме е учудвал фактът, че много по-любима група на БГ феновете е Dream Theater, но без да отричам безспорните достойнства на тази група се ограничавам само с "Images & Words". Смятам, че Theater, особено в последните си албуми се стремят повече към показност - "вижте ни колко добре можем да свирим", без да обръщат достатъчно внимание на самата ПЕСЕН. QUEENSRYCHE съумяват да покажат класата си като инструменталисти без да правят 20-минутни парчета, с по-семпла структура и запомнящи се припеви и пак да си останат трудносмилаема но гениална група. Джоф Тейт го оставям без коментар. Не отричам също така, че последните албуми на QUEENSRYCHE са разочароващи, но "The Warning", "Rage For Order", "Operation:Mindcrime", "Empire" и "Promised Land" препоръчвам горещо. Споделям напъно мнението на Ицо за CRIMSON GLORY - дебюта и "Transcendence" са епохални прогресив албуми - много тежки, със страхотни сола и вокали. На трето, но не на последно място поставям PSYCHOTIC WALTZ - неповторима група, кято не може да се сбърка за нищо на света. Невероятно разчупена и коплексна като композиране, със завладяващи отчаяни вокали и безумно технични сола. Отново трудно смилаеми ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:54 AM |