![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Е,тук всеки да каже какво знае по въпроса,защото торентите са хубаво нещо,но при липса на сиййд,всеки от нас знае какво става:)
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ами, изгоряли. Просто не са маунтнати, но за сметка на това уплоуда си работи като пушка. В крайна сметка може би това не е чак толкова лошо, нека хората да се научат да си намират сами нещата, вместо да чакат все наготово.
бтв За цялата ми кариера на уплоудер там са ми изпълнени само може би три рекуеста (при това от един и същи човек), а за изпълнени от мен самия рекуести (които не са толкова малко) са ми благодарили само два пъти. И това ако не е свинщина... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:54 PM |