![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе какво по-дяволите става с този форум. Земете обяснете ....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Обяснение: Ето какво е положението с форума-успяхме да спасим единствено списъка с регистрираните потребители + подфорума "Общ форум", "Преса" и "служебните" (невидими) форуми. Всичко друго ще се започне наново. Гамбит вече не е администратор. Лошото е, че абсолютно всички теми трябва да се преименуват, защото в базата данни заглавията са били повредени. И най-лошото е, че на старите топици автор ще е feb, а това не може да се поправи, е, важното е, че все пак като пуснеш темата ще видиш кой е реалния автор. За форума новини: Вече ще имат право да създават теми само админите и модераторите, ако имате някоя новина я пратете на мен и ако преценя, че е хубава, ще я постна със завършек: Източник: Beelzebub [примерно]
Реших да въведа малко ред във форума, ето какви са промените: Administrators: *Abbath (ex-[UHA]FLIPER) *feb Гамбит вече не е сред висшестоящите... За всичко се обръщайте към мен! Moderators: *Jicata *Warrior Of Ice *RAPTOR Това са и модераторите... Те имат следните права и функции: Могат да: *Заключват/отключват топици *Трият постове/теми *Редактират заглавия, местят, правят топиците важни (pinn-ват ги) и т.н Всичко останало и това мога да го правя и аз, feb не го тревожете, той е админ тук, поради друга причина. Наздраве и съжаляваме, че ви създадохме неудобство с неколкодневния ремонт на форума. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:04 AM |