![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Преди малко един от колегите ми ме пита дали HIM са прогресив рок, защото го бил чел някъде, че е така, при което аз изпаднах в колапс и ми трябваха 10 мин. за да се освестя. Определението "готик" за група като HIM е абсрудно (или поне беше преди 5 години), но с прогресива изобщо не знам какво общо имат.
Иначе съм чел, че RHCP са рап-метъл, Korn и Marilyn Manson са death-metal и т.н. (е, това за Корн е писано по времето на вторият им албум, когато понятието "нео-метъл" не е било и сънувано от някой). Та кое е най-абсурдното нещо, което сте чували? П.П. Ако някой ми каже какъв стил трябваше да му отговоря, че е HIM ще бъда много благодарен. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
Ей това за Linkin Park (
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:25 PM |