![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 1-May 04 Потребител N: 473 ![]() |
кое не ви харесва в оригиналните и пиратските дискове???
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 19 2005, 10:43 AM) Няма никакъв смисъл в това да се дават (каквито и да е) пари за копие с по-ниско качество от оригинала. Пиратски дискове и касетки не съм купувал вече от над пет години, не смятам и да го правя завбъдеще. Каквото не мога да си позволя да притежавам в оригинал (а то, разбира се, е много), намирам на mp3 от мрежата. С малко желание почти всичко може да се открие в съответните сайтове. Пиратските дискове и бездруго в по-голямата си част не са копие на оригинален, а са направени точно от такива mp3-ки... P.S. При все това, за пореден път ще кажа: който е в състояние да си купи оригинален вариант на любим албум, е редно да го направи. Абсолютно съм съгласен. Защо да си взимам пиратки, като от тях печелят само продавачите им. От mp3ките ощетявам групите, но поне не пълня гушата на никой. Когато мога си купувам оригинални СДта и мисля, че всеки зовещ се метъл фен би трябвало да има поне един оригинален диск в колекцията си - стига разбира се да не е в тежко финансово положение, защото 20лв не са малко пари. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:08 PM |