![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ko mislite za taq grupa ....
moiyto mnenie : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Точно по гласови данни Рипъра въобще неможе да достигне Халфорд (на това мнение са и почти всички занимаващи се с музика, с които съм говорил). Чувал ли си го на концерти как изпълнява старите парчета на Джудас? - ПЪЛНА СКРЪБ особено на Пейнкилъра замалко щях да си прегриза левия крак! Вярно е че те го предпочетоха пред Ралф Шийпърс защото вече бяха решили да сменят стила, ама аз лично немога да сравнявам стария Джудас с ерата "Оуенс" те са съвсем различни неща. Аз не обичам любимите ми групи да си правят такива експерименти.
За последния албум не е вярно, че само трилогията засяга гражданската война - освен, че интрото е химна на САЩ, песните "The Declaration day" и "Red Baron", например за какво са? Има примерно една песен за Атила, която стои като кръпка на общия фон, там съвсем ясно си личи колко изкуствено вдигнати са фалцетите на Оуенс, можеше и по-добре да ги обработят в студиото, ама айде. Е в крайна сметка и тия неща не пречат да те кефи повече Оуенс, все пак си е до вкус, ама чак да твърдиш, че е по-добър от Барлоу и Халфорд е смешно. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:29 PM |