![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ko mislite za taq grupa ....
moiyto mnenie : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат Точно по гласови данни Рипъра въобще неможе да достигне Халфорд (на това мнение са и почти всички занимаващи се с музика, с които съм говорил). Безсмислено да се коментира. Не зная в ниския регистър как са двамата, но във високия, не смятам, че Халфорд, може да води с повече от 1-2 тона. В ниският, може да е обратното. Или си глух или си тъп. Цитат Вярно е че те го предпочетоха пред Ралф Шийпърс защото вече бяха решили да сменят стила, ама аз лично немога да сравнявам стария Джудас с ерата "Оуенс" те са съвсем различни неща. На официалният сайт на групата има интервю на тази тема. Интервюто опровергава думите ти тотално. Цитат Аз не обичам любимите ми групи да си правят такива експерименти. Вероятно си прекалено ограничен за да ги разбереш. Жалко. Цитат За последния албум не е вярно, че само трилогията засяга гражданската война - освен, че интрото е химна на САЩ, песните "The Declaration day" и "Red Baron", например за какво са? ПХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Алфред Албрехт Фрайер Фон Рихтхофен е Немски (или Пруски ако желаеш) пилот, известен под прякора Червения Барон. Смешно е да не знаеш това, а да коментираш албум с историческа насоченост. Цитат Има примерно една песен за Атила, която стои като кръпка на общия фон, там съвсем ясно си личи колко изкуствено вдигнати са фалцетите на Оуенс, можеше и по-добре да ги обработят в студиото, ама айде. Опитваш се да кажеш, че е използвам пич шифтър за вокална партия, което е смешно. Цитат Е в крайна сметка и тия неща не пречат да те кефи повече Оуенс, все пак си е до вкус, ама чак да твърдиш, че е по-добър от Барлоу и Халфорд е смешно. До голяма степен е въпрос на вкус, но от техническа гледна точка е класи над Барлоу. Разбира се, Барлоу си има уникален стил, който лично според мен е доста сполучлив. Като цяло надали имаш право да коментираш кое е смешно на фона на мнението ти. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:54 PM |