![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Преди малко един от колегите ми ме пита дали HIM са прогресив рок, защото го бил чел някъде, че е така, при което аз изпаднах в колапс и ми трябваха 10 мин. за да се освестя. Определението "готик" за група като HIM е абсрудно (или поне беше преди 5 години), но с прогресива изобщо не знам какво общо имат.
Иначе съм чел, че RHCP са рап-метъл, Korn и Marilyn Manson са death-metal и т.н. (е, това за Корн е писано по времето на вторият им албум, когато понятието "нео-метъл" не е било и сънувано от някой). Та кое е най-абсурдното нещо, което сте чували? П.П. Ако някой ми каже какъв стил трябваше да му отговоря, че е HIM ще бъда много благодарен. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(abductor @ Oct 25 2005, 05:35 PM) Глупости. Кво им е пост-алтернативното и бля-бля - китарите ли, вокалите ли или кво? Може и да бяха нео-метъли, но бяха метъли все пак (за разлика от много други в жанра). Че не те кефят това е друга работа. Имам да кажа същото. Да не говорим, че приликите на Deftones с Korn са само в съзнанието на някои журналисти и противниците на групите, които се опитват всячески да ги набутат там, където не им е мястото (просто всички нови като звучене групи да ги наврем в един стил и да го оплюем). Deftones са по-стара група от Корн и имат меланхолично и доста метъл звучене (много пъти повече от Корн). Да не говорим, че това с изфабрикуваното страдание показва до колко ти, Rolf, нямаш представа за какво говориш. И фен на хеви(или спийд)-метъла да ми говори за предсказуемост ми е не смешно, ами направо тъжно. ![]() А това за слабите инструменталисти може да го измисли само човек, който няма дори елементарна представа от музика и от свиренето й. А между другото - аз винаги съм мразел Deftones и се научих да ги слушам от много скоро... А що се отнася до My Dying Bride - освен, че са по-тежки звученето им (в някои от албумите) е точно толкова метъл колкото и Deftones. Да не говорим, че двете групи ползват и едни и същи постройки и изобщо разликата е само в двете страни на океана... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 02:39 PM |