![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочетете обяснението и евентуално подпишете тази петиция. Мисля, че това е нещо, което ни засяга всички.
(Налага се да потвърдите подписа си от линк в e-mail, който ви пращат) Мисля и, че заслужава собствена тема, а не да потъне измежду случайните глупости, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Личният живот СИ Е неприкосновен. Не си мислете, че някой ще седи 24/7 да гледа с кой си пишете и на кого се обаждате.
Между другото, като ще си говорим за България, да го направим: преди година бяха заловили някакъв тип, който беше заплашвал някакво предприятие чрез бомбени сигнали. Пращал ги по е-пощата. От полицията се свързали с abv.bg, онези им предоставили писмата, IP-то, от което се е логвал телефонния 'терорист', после справка в доставчика на 212.153.1* (примерно) на кой адрес е инсталирано това IP и респективно лично посещение от патрулка ![]() Случаи за телефоните не ми се разказват. Сигурен съм, че сте гледали новините достатъчно много и знаете, че при разкриване на даден престъпник, могат чрез телефонните обаждания, които той е направил, да разобличат и евентуални съучастници, поръчители и прочее. Същото, което каза Щурма, вече е приложимо в цял свят. И тъй като следенето на тези данни отдавна е практика, следва просто узаконяването му. Не мисля, че сте кой-знае колко ощетени от това, че БТК, МТел и Глобул пазят обажданията ви и са готови да ги предоставят в случай на нужда. С масовата електронната поща положението е същото. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:27 PM |