![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочетете обяснението и евентуално подпишете тази петиция. Мисля, че това е нещо, което ни засяга всички.
(Налага се да потвърдите подписа си от линк в e-mail, който ви пращат) Мисля и, че заслужава собствена тема, а не да потъне измежду случайните глупости, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Slash @ Oct 26 2005, 02:49 PM) На ЕС ги боли съюза за проблемите на България. Те се опитват да наложат техни си неща, които в България просто не могат пълноценно да се приложат. Пример: АЕЦ Козлодуй. В ЕС не осъзнават, че ние не сме Франция, с 80 АЕЦ-а, ами си имаме един. И ако го затворят, заради натиска на ЕС, това ще бъде едно от най-големите престъпления в българската история. Това е само един пример за това, какви глупости иска от нас ЕС. ![]() ![]() Относно съхраняването на информацията...Подписах онова нещо без много да му мисля и все още твърдя, че трябва да се подкрепи. Не, че ще има голям резултат от него. Но айде като може и да няма отзвук да зарежем всичко и никаква позиция да нямаме? (не говоря само в конкретния случай) ![]() Проблемите, които изтъква Niilo не са маловажни, но е нелепо, че така ще се справят с какъвто и да било тероризъм. Просто е глупаво. На мен така ми звучат всичките им "доводи". Сори, майна, но не можеш да ме убедиш в противното. ![]() Терористите толкова ли са глупави да пишат за бъдещите атентати (каквото и да било) на някой? ![]() ![]() Хехехе, а бе весела тема, признавам... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:26 PM |