![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочетете обяснението и евентуално подпишете тази петиция. Мисля, че това е нещо, което ни засяга всички.
(Налага се да потвърдите подписа си от линк в e-mail, който ви пращат) Мисля и, че заслужава собствена тема, а не да потъне измежду случайните глупости, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(feather @ Oct 26 2005, 09:29 PM) Цитат(Slash @ Oct 26 2005, 02:49 PM) На ЕС ги боли съюза за проблемите на България. Те се опитват да наложат техни си неща, които в България просто не могат пълноценно да се приложат. Пример: АЕЦ Козлодуй. В ЕС не осъзнават, че ние не сме Франция, с 80 АЕЦ-а, ами си имаме един. И ако го затворят, заради натиска на ЕС, това ще бъде едно от най-големите престъпления в българската история. Това е само един пример за това, какви глупости иска от нас ЕС. ![]() ![]() Каза същото, с други думи. Исках да кажа, че ЕС не ги ене за проблемите ни, не че не си правят тънки сметки. Те си правят. Точно Франция мисля, има изгода ние да затворим АЕЦ, а мамалигите да отворят нов. Както и да е, това не е тема за АЕЦ. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:27 AM |