![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе какво по-дяволите става с този форум. Земете обяснете ....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(Abbath @ Aug 30 2003, 09:21 PM) Обяснение: Ето какво е положението с форума-успяхме да спасим единствено списъка с регистрираните потребители + подфорума "Общ форум", "Преса" и "служебните" (невидими) форуми. Всичко друго ще се започне наново. Гамбит вече не е администратор. Лошото е, че абсолютно всички теми трябва да се преименуват, защото в базата данни заглавията са били повредени. И най-лошото е, че на старите топици автор ще е feb, а това не може да се поправи, е, важното е, че все пак като пуснеш темата ще видиш кой е реалния автор. За форума новини: Вече ще имат право да създават теми само админите и модераторите, ако имате някоя новина я пратете на мен и ако преценя, че е хубава, ще я постна със завършек: Източник: Beelzebub [примерно] Реших да въведа малко ред във форума, ето какви са промените: Administrators: *Abbath (ex-[UHA]FLIPER) *feb Гамбит вече не е сред висшестоящите... За всичко се обръщайте към мен! Moderators: *Jicata *Warrior Of Ice *RAPTOR Това са и модераторите... Те имат следните права и функции: Могат да: *Заключват/отключват топици *Трият постове/теми *Редактират заглавия, местят, правят топиците важни (pinn-ват ги) и т.н Всичко останало и това мога да го правя и аз, feb не го тревожете, той е админ тук, поради друга причина. Наздраве и съжаляваме, че ви създадохме неудобство с неколкодневния ремонт на форума. Nai-dobroto koeto mojete da napravite e da slojite novinite v site a ne vyv foruma i to ne govorq za linkvane kym temite ot foruma a prosto da polzvate nqkakyv scrpt. Ima gi s hilqdi. Mnogo ot tqh sa bezplatni. A vyv foruma ako tolkova dyrjite vinagi shte mojete da si syzdadete edin podforum novini v koito sda se obsyjdat novinite ot samiq site. Hubavoto na scriptovete ot tipa Novinarski (ako izberete podhodqsh razbira se) 4e pak moje da si ima admin koito da moje da trie i kolkoto si iskate moderatori koito mogat da dobavqt. Abe izmislili sa go horata. -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 06:11 PM |