![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочетете обяснението и евентуално подпишете тази петиция. Мисля, че това е нещо, което ни засяга всички.
(Налага се да потвърдите подписа си от линк в e-mail, който ви пращат) Мисля и, че заслужава собствена тема, а не да потъне измежду случайните глупости, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(melhaer @ Oct 27 2005, 06:08 AM) Аз искам да обърна внимание на нещо друго. Ясно е, че според всякаквите му там конвенции, никой няма право да ми подслушва телефонните разговори и да ми чете пощата, щото предствете си следният случай, говориш си някви любовни нещица с някое котенце, нещо съвсем безобидно, и в същото време, някви техници от ДС, дето отговоарят за поддръжката на апаратурата, която следи и записва разговоирте, понеже няма какво друго да правят по цял ден, освен да се чешат по макарите, прослушва тези записи и се забавлява за наша сметка. Гадничко нали? А сега, след като се изказа, прочети наново цялата тема и открий моментите, в които се споменаваше, че нито пощата ти ще се подслушва, нито някой ще ти чете мейлите. А колкото до АЕЦ Козлодуй - да твърдите, че ЕС прави това за да угоди на Франция е наивно. Наистина ли мислите, че една такава организация е способна да прави такива неща за финансова изгода? ![]() Освен това, реакторите на атомната ни електроцентрала са същите като на Чернобилската - ЕсЕсЕСЕРСКИ. И те са били изправни, но уви. Но тук не говорим за безопасност, а най-вече за политика. Излизаме изпод руското крило и отиваме към европейското, ето за това се затваря Козлодуй. Още повече, че ще имаме и АЕЦ Белене, която ще е доста потенциална централа. П.П. Да не каже сега giggle, че съм тъпак и винаги съм на отсрещната позиция и смятам моите изводи за правилни при всички положения. Колкото и да Ви е странно, мадам, това е моето ЛИЧНО МНЕНИЕ. Живи и здрави ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:25 PM |