![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочетете обяснението и евентуално подпишете тази петиция. Мисля, че това е нещо, което ни засяга всички.
(Налага се да потвърдите подписа си от линк в e-mail, който ви пращат) Мисля и, че заслужава собствена тема, а не да потъне измежду случайните глупости, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат А колкото до АЕЦ Козлодуй - да твърдите, че ЕС прави това за да угоди на Франция е наивно. Наистина ли мислите, че една такава организация е способна да прави такива неща за финансова изгода? ЕС е създадена не да обслужва интересите на индивида, а на корпорациите! А и Франция е държавата, която най-много желае да си махнем реакторите. Колкото до това, какви са те, за това се изказаха няколко комисии, които казаха, че са безопасни! Какво повече от това искаш да чуеш? Цитат Тъп ли си или само се правиш? В законопроекта не става дума за това да те подслушват. а за какво става дума? Искат точно това, да могат да пдослушват всичко и да засичат коориднатите ти по мобилният телефон. САЩ имат план, според който трябва да се направят досиета на абсолютно всички хора по света...доста невъзможна идея ми се струва, но самият факт, че го има като идея е достатъчен! Отделно в САЩ имат система за записване на телефонните разговори, естествно не на вски разговор, а просто зпаисването се активира при определни ключови думи. Колкото до това, че не четата мейлите...наскоро имаше едно момиче, от някво градче, което разпространявало анархистки пзоиви и точно ченгетат и бяха проверявали мейла, за да видят с какви индвиди е контактувала. Бе се тая, МВР винаги са искали да упражняват, колкото се може по-голям контрол върху хората! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:27 AM |