![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочетете обяснението и евентуално подпишете тази петиция. Мисля, че това е нещо, което ни засяга всички.
(Налага се да потвърдите подписа си от линк в e-mail, който ви пращат) Мисля и, че заслужава собствена тема, а не да потъне измежду случайните глупости, примерно. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(melhaer @ Oct 27 2005, 09:28 PM) Цитат Тъп ли си или само се правиш? В законопроекта не става дума за това да те подслушват. а за какво става дума? Искат точно това, да могат да пдослушват всичко и да засичат коориднатите ти по мобилният телефон. САЩ имат план, според който трябва да се направят досиета на абсолютно всички хора по света...доста невъзможна идея ми се струва, но самият факт, че го има като идея е достатъчен! Отделно в САЩ имат система за записване на телефонните разговори, естествно не на вски разговор, а просто зпаисването се активира при определни ключови думи. Колкото до това, че не четата мейлите...наскоро имаше едно момиче, от някво градче, което разпространявало анархистки пзоиви и точно ченгетат и бяха проверявали мейла, за да видят с какви индвиди е контактувала. Бе се тая, МВР винаги са искали да упражняват, колкото се може по-голям контрол върху хората! прочети това, което коментираш преди да го коментираш. И кво значение има кво имат САЩ, тук става дума за закони на ЕС, които обикновено се стараят да не са много сходни с тези на САЩ. И за да спреш да се мъчиш, ще ти кажа, че в закона става дума да това да се пази информация с кого си общувал. Разпечатки от телефонните сметки и подобни, а не самите разговори. Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Oct 28 2005, 07:15 AM -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:44 AM |