![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе какво по-дяволите става с този форум. Земете обяснете ....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Hansi @ Sep 1 2003, 02:03 PM) Цитат(Abbath @ Aug 30 2003, 09:02 PM) Не... ако имаш някаква новина ми я пращаш на PM-a и ако е хубава, аз ще я постна! Е браво направо е страхотно и Гьобелс би ти завидял, дай направо да ти пращаме така всички постове и ако ти харесат ги слагай във форума. ![]() Няма нужда. Ако беше на моето място и ти щеше да направиш същото. Какво ти пречи (на теб или на някпй друг) вместо да постнеш новината във форума, да ми я пратиш и ако е хубава аз ще пиша, че източника е Hansi, примерно. Щото като сложим скрипта за новините ще е кофти някой да постне новина на латиница или на английски и тя да излезне на сайта и някой да я прочете... или поне да се опита. Цитат Nai-dobroto koeto mojete da napravite e da slojite novinite v site a ne vyv foruma i to ne govorq za linkvane kym temite ot foruma a prosto da polzvate nqkakyv scrpt. Ima gi s hilqdi. Mnogo ot tqh sa bezplatni. A vyv foruma ako tolkova dyrjite vinagi shte mojete da si syzdadete edin podforum novini v koito sda se obsyjdat novinite ot samiq site. Hubavoto na scriptovete ot tipa Novinarski (ako izberete podhodqsh razbira se) 4e pak moje da si ima admin koito da moje da trie i kolkoto si iskate moderatori koito mogat da dobavqt. Abe izmislili sa go horata. Ами всъщност това го циклим от доста време насам, така че, бъди спокоен. Всъщност нашия вариант е следния: постваш новина във форума -> тя излиза на сайте -> там пише самата новина, автор, дата, част и... линкче "коментари (5)", което води до самата тема!P.S. feb, ще слагаш ли кирилизатора, вече?! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 10:12 PM |