![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Я кажете какво мислите ?!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Рязането на главата беше по БНТ, а водеща на новините тогава беше Милена Милотинова, която понастоящем е депутатка...но не съм абсолютно сигурна.
Разбира се, че е погазване на човешките права. (говоря за задължаването за гласуване) Това е основно човешко право - на избор. Този избор може да бъде както една от възможните кандидатури, така и правото ти да не упражниш тази си привилегия. Защото каквото и да си говорим - правото на глас в едни избори е привилегия. Аз така виждам нещата. Че в конкретния момент всичко се е опорочило не искам и няма да коментирам. А сега по темата - до колкото и аз разбрах медиите за пореден път преувеличават исканията на СЕМ. Че не мога и аз да открия източникът на провокацията им за подобно решение - така е. Вътрешният министър беше абсолютно прав в изказването си, което Стефан е цитирал - и аз съм на това мнение. Но има и малко по-различна гледна точка. И аз искам да съм информирана, всеки има това право. Въпреки това не искам когато е станало дадено убийство да виждам размазания труп на паважа, не искам да завират камерата където е неуместно и грозно. Мисля, че няма човек, на когото това да му е приятно...или греша? ![]() От това, което наблюдавам общата реакция, включително и на премиера, е абсолютно негативна. Смятам, че за пореден път се прави излишно раздухване на иначе не чак толкова голям проблем. (ако той изобщо съществува) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:44 AM |