![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Я кажете какво мислите ?!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 9 2005, 10:43 PM) feather, кога за последно видя нещо достойно за обложка на албум на Canibal Corpse по новините? (Имам предвид главно 3-те национални телевизии) Едва ли е било скоро. Това е защото са въведени принципи на самоконтрол и автоцензура. Когато такива принципи съществуват и работят, създаването на нормативни актове, които да регламентират въпросния казус е излишно. Че и нежелателно. Точно от такъв човек като теб, който почти всичко подлага на съмнение и го разглежда от различни гледни точки, не съм очаквала да вярваш толкова сляпо в някакви "принципи на самоконтрол", та било то и в журналистическата гилдия... ![]() Наистина ли си убеден, че това е приоритет на големите медии? (говорим в частност за тях, защото тях си опоменал) Отдавна този вид институции (защото мисля са се превърнали в такива) имат съвсем друга задача, функции и цели. Зад всяко тяхно действие има конкретна умисъл, която, повярвай ми, в повечето случаи е далеч от представата на зрителите за нея. Имай предвид, че това е личната ми позиция и не гарантирам истинност и обективност. За това до колко съществуват принципи и дали се прилагат може да се поспори много. Е, има и неща, които никога няма да бъдат пуснати в тези медии, въпреки, че случая с тази отрязана глава доказа противното, но да се надяваме, че ще остане в графата "случайни изключения". ![]() ![]() Това беше отклонение... Искам да кажа, че когато се говори за подобни медии нещата са доста относителни. И те в много случаи не са обектвини - били сме свидетели неведнъж. Все още обаче твърдя, че няма да загубим с нищо ако не виждаме трупове, кланета, екзекуции...Който иска да знае повече подробности и такива детайли за тях винаги ще има начин да ги получи. За останалите са важни само фактите и конкретната информация. Също така не искам да ме занимават с битовизми - доста често затъват ненужно в такива само за запълване на доста скъпо за всеки време... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:39 AM |