![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Кои три песни ви описват като личност?-наскоро ми зададоха този въпрос,и се затрудних да отговоря
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Nov 12 2005, 12:39 PM) Кои три песни ви описват като личност?-наскоро ми зададоха този въпрос,и се затрудних да отговоря ![]() Слушам много различни групи и въобще стилове музика, защото принципно съответстват на различни емоционални състояния. Едва ли бих могъл да въплътя всичките чувства и емоции, които бих изпитал, както и личността си в 3 песни. Зависи от момента всъщност. Сега се сещам само за една песен, която като съм я слушал и съм чел текста съм си мислил "Копелеееееееееее, тва съм аз, ебати!!!!!!" Става въпрос за Нatesphere и "Kicking Ahead", ако някой се интересува. Сега, за да не помислите, че се правя на ебати хейтъра, ще ви кажа примерно, че и "Still Dreaming" на 311 примерно също е имала подобно въздействие върху мен... Абе кур. П.С. АХАХХАХАХАХАХХААХ @ хората, които пишат, че песни на Nightwish ги описват!!!!!!! П.П.С RTFLMFAO @ Nightwish по принцип! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 07:17 PM |