![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Китаристът на RHAPSODY Luca Turilli в момента финализира работата си по предстоящия си нов солов албум. Той се очаква през януари или февруари 2006-та година.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Nov 14 2005, 08:31 PM) Дано е отдалечил творчеството си от това на Рапсоди. Тази ужасна прилика винаги ме е спирала да го заобичам като соло музикант. Казвам си: "ЗАЩО по дяволите не вземе да прибави тези композиции към нещата на Рапсоди и така групата щеше да има с 4 повече албума!!!!!" Същата работа и с Дикинсън. Мразя солови проекти. Аз ако имам група-тя ще е всичко за мен в музикален план и каквото и да сътворя ще го дарявам на групата, но това си е мое мнение де. Повечето не го споделят И дано поне е добър като другите... Веднага ти давам пример - Cans - Beyond The Gates e отличен солов проект. Хм от това би излезнала добра дискусия в метъл форума... Ако някой не го мързи да направи тема за соловите албуми. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 06:43 AM |