![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 16-November 05 Град: Виена, Австрия Потребител N: 1022 ![]() |
Ха живо-здраво на всички форумци!
![]() Много ми е тъпо,че чак сега открих този невероятен сайт (от 5 години живея във Виена), но пък ми е страшно приятно, че най-после има такова готино местенце в българското нет-пространство! ![]() Какво за мен? Както вече споменах, от 5 години съм в Австрия и изолзвах тази възможност да посетя МНОГО ЯКИ концерти (Iron Maiden, Gamma Ray, Annihilator, Nightwish, Sonata Arctica, Slayer, Apocalyptica, Blind Guardian, In Flames и мнооого други... ![]() Имам си супер-приятелка - хърватка е, казва се Нина и луда по мотори и рокерия! ![]() Абе... малко ми е непривично да се представям като във мотивационно писмо ![]() ![]() Та... доскоро писане и "Heavy Metal is the Law!" -------------------- Oh, Lord, help me to change things, I can´t accept; accept the things I can´t change and please, Lord, teach me to distinguish one from another!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 16-November 05 Град: Виена, Австрия Потребител N: 1022 ![]() |
Hi, `Xandria`!
Благодаря за благата дума... ![]() Соната Арктика бяха подгряващи на Гамарей на 11. 10.2001, На въпросния концерт отидох с подскачащо сърце и се върнах с треперещи крака! Защото след концерта седнах на чаша бира и си говорих лично с идола от начално-метълските си години - Кай Хансен!!! И досега си чукам тиквата в стената,че не носех фотокамера ![]() Ама си говорехме съвсем като аверчета - не можех да си представя,че е толкова земен човек! В последствие, започнах работа като охрана в едно местенце,където често се правят концерти - "Арена" се казва... Абе... ти не живееш ли и ти във Виена?!? ![]() Та във Арена имах възможността да гледам НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО мнооого други банди! Не само, че беше безплатно,ами и ми ПЛАЩАХА!!! ![]() ![]() Та така... Хърватката е много луда (отиваме си) фенка на Олд Скуул - Сабат, Ози, Пърпъл; обожава моторите - в момента кара курс за "А" категория и събира парички за Харли Дейвидсън... А за аватара - картинката е от един сайт за 3D (забравих кой точно, но ако те интересува,ще се разтърся) и се нарича "Pyre" -------------------- Oh, Lord, help me to change things, I can´t accept; accept the things I can´t change and please, Lord, teach me to distinguish one from another!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:32 AM |