![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Китаристът на RHAPSODY Luca Turilli в момента финализира работата си по предстоящия си нов солов албум. Той се очаква през януари или февруари 2006-та година.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 15 2005, 09:36 AM) http://www.lturilli.com/forum/viewtopic.php?t=220 Карстен май е пуснал мухата, както обича да прави... ![]() Мда... ся го видях, просто от няколко дена не бях посещавал форума на Лука. ![]() И все пак информацията не е официална. Лука е казал на Карстен, че такива са плановете, ама какво всъщност ще стане - не се знае. Аз лично очаквам албума да излезе някъде април-май най-рано. Тези, които следят развитието на групата по-отблизо, са запознати с факта, че винаги албумите на Рапсоди и Л.Турили излизат няколко месеца по-късно от предварително обявените или спрягани дати. В крайна сметка дали албумът ще излезе януари-февруари или две-три месеца по-късно, не е чак толкова важно - важното е, че албумът ще излезе и че ще е поредния шадьовър, дело на гения на Лука ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 06:33 AM |