![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Айде сега да видим какво ще каже метълскта общност от народа в Бг относно ромското население.
Изразете някакво положително или отрицателно мнение за ромите ,но нека то да бъде поне малко аргументирано , щото няма смисъл от "Циганите да мрът..." и разни такива реплики. А и все пак не се знае кои може да остане засегнат! Аз лично имам противоречиво ,и неясно дори за мен самия мнение по въпроса. Начи , има една чааст от циганите ,които така да се каже са за "под ножа" .Крадът безразборно ,не спазват ни най-малка хигиена дори да имат възможност ,не си търсят работа ,бият жените и децата си ,и въобще допринасят за негативизма спрямо тях насаден сред българите. Те карат хората да мислят ,че всички цигани не струват. За съжаление ,има друга значително по-малка(но все пак има) част от ромите ,които имат някакви амбиции и възможности ,но са доста възпрепятствани за да се реализират. Познавам такива хора ,достатъчно прилежни и работливи ,на които държавата не открива никаква преспектива ,та дори биват потъпквани и усмивани от сънародниците си. На мен лично ми се струва глупаво да се слагат всички по общ знаменател .Все едно да кажа че всички метали са наркомани(хаха ,тва е една друга тема). Трябва да се намери пълноценен начин за общо съжителство ,от което да има някаква полза ,а не само ненужни дразги. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Edna pesen na LAST HOPE zapo4va po sledniq na4in:
Ne trqbva da sudite horata po cveta na tqhnata koja ili rasa! Use6tam 4e tuk malko go izbihte na rasizum. No pomislete malko. Sled kato imate takiva predrazsuduci edva li nqkoi ot vas bi vzel na rabota "mangal", nali? Emi togava kak o4akvate da si namerqt rabota i da ne kradat? Prosto vsi4ko e edin poro4en krug: ne mogat da si namerqt rabota (a nqkoi prosto spirat i da tursqt, za6toto vijdat 4e nikoi nqma da im predloji) => nqmat pari => kradat + ne pra6tat decata si na u4ili6te => ne sa obrazovani i ne znaqt za ne6ta kato "kontraceptivi" => rajdat po 8-10 deca, a ot fakta, 4e ne sa obrazovani => ne mogat da si namerqt rabota. Цитат държавата не им помага с нищо, а тези гадове полочават толкова повече от колкото заслужават BELLA kolko pove4e polu4avat? Socialnite pomo6ti sa ednakvo malko za vsi4ki. A tova 4e za razlika ot nas se poddurjat e napulno vqrno, no na nas qvno do tuk ni stiga "patriotizma"... I o6te ne6to... sled kato vsi4ki sme takiva patrioti i rodoljubci za6to tolkova narod se iznese ot BG i re6i da se spasqva poedini4no, a ne da pomogne na milata si rodina? Tova li ni e patriotizma? Ed_Hun†eR ti nali si Sturmfuerera, ada6a mi? Predpolagam 4e si ti... Ta.. da, i socialnoto im polojenie e edin ot faktorite. No mnogo mi e interseno misleneto na teb i na raznite podobni individi, nari4a6ti sebe si skinheads. Za6to po dqvolite ska4at na malki bezza6titni rom4eta, a kogato vidqt 4e qvno silite se izravnqvat palqt djapankite? I 6to za velik podvig e da razbie6 glavata na edno malko cigan4e? Na tova az mu vikam kompleksar6tina. Za6toto edva li ciganite sa osnovniq ni i nai-mo6ten vrag. Vragut sme samite nie, za6toto si podlivame voda edin na drug i nikoga ne si pomagame i vse drug ni e vinoven: ciganite, SDS, BSP, NDSV. I taka 6te e dokato ne se nau4im, 4e vsi4ko idva ot nas samite. Ne opravdavam romite 4e kradat, no i za tova si ima pri4ini i mi e tupo kogato obvinqvat nqkoi prosto zaradi cveta na kojata, rasata ili ne6to tolkova drebnavo. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:18 AM |