![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
имаше подобен топик, ама не точно.
нека тук, всеки който е излизал извън българия да сподели впечатленията си, да разкаже за пътуването си и евентуално да покаже снимки.. аз лично досега извън границите на държавата ни не съм излизал, но имам големи планове, така че се надявам скоро да мога да разкажа как е преминало първото ми пътуване. хайде, хайде. тези, които са ходели в египет, индия, тайланд са с предимство ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Ако си решил да видиш всичко - ще успееш. В един град можеш да откриеш както мръсотия, простотия и ниска култура така и приказност.
![]() Няма нужда да си пътувал цял живот, за да разбереш, че хората поставени в определени некомфортни ситуации си приличат до болка. Виж начините за забавление се различават. Докато едни решават да се напият до несвяст други предпочитат да речем... да се напушат до несвяст... ![]() Тази година бях в Амстердам - за два дни... Още от летището се улових за една амстердамка, която пък се оказа, че е била в България... за малко да вечеряме заедно ама ми се замая главата от обстановката и я заборавих...(срамота) Първия ден ме валя дъждеца и с чадърчето над глава, под ръка (променливо време) обиколих де що има музеи из центъра. Втория ден пекна слънце и наех колелце и изпердаших надлъж и нашир паркове, градинки, булеварди, мостове, алеи... тук таме се спирах, за да дам 10 или 20 евро било то из музеите за душевна храница или в хард рок кафе за бира... Буквално си се загубих се в тоя град... само от време на време прибягвах до безполезната карта докато питам някого за посока. Два дни понякога са предостатъчни, за да се влюбиш в града и той да ти остави в душичката копнежа за следващо посещение... А хора всякакви - както развалящи настроението бармани така и любезни хора с настроение и чувство за хумор... Важен е подхода - както към индивида, така и към живота. П.П. От значение бе и това, че никой не ми определяше план график какво да правя - в кой час да посетя еди кой си музей... закуска, вечеря и т.н. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:10 PM |