![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Днес на на националния тракер arenabg.com се появи новата тава на In Flames. Всички знаем какви неща се въртят около тази група. В момента слушам албума. След малко ще постна първите си коментари. Вие?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
та тъ да!
Най-накрая и аз дръпнах албума.... Хъм,добро е звученето за сега.Харесва ми комбинацията с женски вокали в Dead End(преслушвам по ред).Даже песничката е много добра. Като го изслушам целия ще си едитвам мнениицето. Оф,все забравям.Уот евър. Албумчето доста ми хареса.Отдавна не бях слушала Ин Флеймс,за това малко ми се губи жеалнието за сравнение със стари. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th May 2025 - 05:43 AM |