![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
създавам тази тема с цел да е един вид recycle bin и тука да изливаме цялата лигавщина която ни тежи на душата без да задръстваме останалите теми с глупости...да видим кой пръв ще се излигави...
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Нямам съгласието на авторите на този чат, той да бъде постван тук, но пък това не е престъпление. Прочетете тази драма, разиграла се пред очите на:
Цитат Session Start: Fri Sep 05 12:48:33 2003 Session Ident: #metal-world *** Now talking in #metal-world *** Topic is 'metal-world.kafence.com i natisnete forum' *** Set by CS on Fri Sep 05 09:28:26 -CS- Your nickname is not registered -CS- Type: /msg NS HELP REGISTER for more information Ops: 1 (25%) Voices: 0 (0%) Normal: 3 (75%) Total: 4 ![]() [...] *** milo_momi4e is now known as miloto_detence |Warrior_Of_Ice| ![]() |Abbath_away| POZDRAV: Ancient- Vampirize Natasha |Abbath_away| maika mi se kazva natasha |Abbath_away| ahah |Warrior_Of_Ice| YEAH! |switched| кво стана |Warrior_Of_Ice| az w momenta sym na Um Sonho Psycodelico ot sy6tiq album *** Quits: `Dimmu_Borgir^^ (~Mustis@212.72.222.37) (In perplexed dementia, where sanity is my vanity With honour bear the mark of satan) |miloto_detence| чао! |Warrior_Of_Ice| аре, марш! ![]() |miloto_detence| гониш ли ме? |Warrior_Of_Ice| не, бъзикам се... |miloto_detence| абе, хора, много ми е тъжно сега, защо ме карате да се чувствам толкова ненужна?! |Warrior_Of_Ice| но тайно чувствам облекчение, че напускаш... ![]() |Warrior_Of_Ice| хахааа |miloto_detence| защо ![]() |Warrior_Of_Ice| нинам... |Warrior_Of_Ice| просто необяснима вътрешна радост |Warrior_Of_Ice| ![]() |miloto_detence| ицо, на прага съм да ревна, хазалад наистина ме разстрои, защо НИКОЙ НЕ МИ ВЯРВА, ЧЕ МИ СЕ ПЛАЧЕ?!?!?! |Warrior_Of_Ice| 'Ми лайф'с нот феър, Галя - Папа Роуч са го казали, момчетата |miloto_detence| НЯМАМ ЛИ СРОДНА ДУША?! |miloto_detence| МАЙНАТА ТИ! |Warrior_Of_Ice| явно не |Warrior_Of_Ice| мерси, подобно (цитат - Страйки) |miloto_detence| МИСЛЕХ,ЧЕ СИ МИ ПРИЯТЕЛ, Н ЯВНО НЕЩО ГРЕША! |miloto_detence| ТИ СИ ИДИОТ! |Warrior_Of_Ice| не може ли човек да си направи майтап, без да му се нахвърлят... |Warrior_Of_Ice| е, защо спря, де... |miloto_detence| НЕ МОЖЕ, КОГАТО ВИЖДАШ, ЧЕ ТАКА НАРАНЯВАШ БЛИЗЪК ЧОВЕК! НИЩО ЛИ НЕ ЗНАЧА ЗА ТЕБ?! |Warrior_Of_Ice| нали знаеш, че най-обичам да ме псуват *** Joins: blood_freak (~DeaTh@213.222.60.2) |miloto_detence| ПУКА МИ! |Warrior_Of_Ice| чакай малко! |miloto_detence| ВСЕ ТАЯ! |Warrior_Of_Ice| не съм се стремил да те наранявам! |Warrior_Of_Ice| какво толкова казах?! |miloto_detence| КАКВО ДА ЧАКАМ, ДА СЕ ИЗВИНИШ ЛИ? ВЕЛИКИЯ ХРИСТО, КОЙТО ВСИЧКО ЗНАЕ И ВСИЧКО МУ Е ПОЗВОЛЕНО! |Warrior_Of_Ice| КАКВО ТОЛКОВА ИЗРЕКОХ? |Warrior_Of_Ice| няма да ти се извиня, защото няма за какво |miloto_detence| АМИ, АКО МИШКАТА Т Е СЪС СКРОЛЕР, МРЪДНИ НАГОРЕ, МОЖЕ И ДА ВИДИШ КАКВО СИ НАПРАВИЛ! |miloto_detence| ИМА! ВИДЯ, ЧЕ СТАДАМ, НО ПРОДЪЛЖИ! *** Quits: miloto_detence (~client@62.73.85.78) (I am using ****** (без реклама, моля) script 2.0) |Warrior_Of_Ice| виждам и така... |Warrior_Of_Ice| олелеее, какво направих, майчице! |Warrior_Of_Ice| не, не, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! |Warrior_Of_Ice| как можах, Господи?! |Warrior_Of_Ice| трябва да се накажа! |Warrior_Of_Ice| Abbath, накажи ме, братко! |blood_freak| Warrior_Of_Ice kakwo si napraiwil |blood_freak| ;] |Warrior_Of_Ice| Или ти, Боби, за низостта, която извърших... |Warrior_Of_Ice| Може и ти, о кървавий... |Warrior_Of_Ice| ИЗВЪРШИХ ЗВЕРСКА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ! |blood_freak| ' |Warrior_Of_Ice| спрямо една чиста и невинна душа... [...] Ако имате желание, можете да съставите психологични портрети на Warrior_Of_Ice и milo_detence -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 08:57 PM |