![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 27-November 05 Потребител N: 1043 ![]() |
така.... здр на всички
![]() аз съм DreamWeaver; слушам активно метъл от година и нещо, но напоследък почнах да се занимавам със общуване със себеподобни ![]() иначе слушам разнообр неща-от hard rock до black и death metal....обичам да чета книги - главно фентъзи и фантастика, да пея и свиря (не че ми се отдава особено де ![]() та това е в общи линии; ако някой се интересува нещо повече - да пита ![]() -------------------- The decadence we embrace
More than the ones we love. Not afraid of crying, sorrow and foe. Not afraid of falling down below. To the night, recklessly we fly. Like living dead, we'll never die |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(DreamWeaver @ Nov 27 2005, 01:53 PM) , но напоследък почнах да се занимавам със общуване със себеподобни ![]() Явно не си от най-общителните тогава. ![]() Айде приятно ти занимаване. И верно кажи нещо повече! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:37 PM |