![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Кои три песни ви описват като личност?-наскоро ми зададоха този въпрос,и се затрудних да отговоря
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 27 2005, 08:00 AM) Цитат(Nightmare @ Nov 13 2005, 12:04 PM) 1. Изобщо не съм се и замисляла - Exodus - War Is My Sheppard, песента ми дава много и в нея откривам много. Значи, докато аз се оповавам в христянството, ти се оповаваш на артилерията. Не съм подозирал, че си таква. Надявам се, след като тази песен те описва толкова като личност, да не ме шпочнеш с артилерията следващия път като се видим. ![]() Предпазливостта е хубаво нещо! Полезно ще е да я предизвиквам у теб. Иначе не се безпокой - няма да ме видиш скоро, можеш свободно да продължиш да проповядваш християнските си идеи. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 07:42 PM |